Rent a house or apartments in Maastricht

The Housing Company is housing in Maastricht

Als expat of buitenlandse student in Maastricht bent u op zoek naar een tijdelijke woning zoals een huis, appartement of studio? Voor housing bent u bij The Housing Company aan het juiste adres. Expats zoeken juist een ‘rent a house in Maastricht’ terwijl foreign students juist ‘Maastricht apartments’ zoeken. Bij The Housing Company zorgen wij voor alles omtrent ‘rent in Maastricht’ en het belangrijkste: wij zorgen ervoor dat u zich thuis voelt. Onze medewerkers vinden het prettig u te adviseren bij het vinden van woonruimte die bij u past. Uw wensen zijn onze leidraad en wij gaan ver in het bieden van full service. Zo kunnen wij uw verhuizing regelen, zorgen voor de begin –en eindoplevering en ook de schoonmaak uit handen nemen. Door onze service staan wij hoog aangeschreven bij klanten zoals expats. Wij zijn pas tevreden als u dat bent! Benieuwd naar ons gevarieerde housing aanbod in Maastricht? Op onze website staan veel inspirerende foto’s.

Maastricht apartments or rent a house by housing Maastricht: The Housing Company

Maastricht wordt ook wel de meest Belgische stad van Nederland genoemd, omdat het een stad is met een oude kern, Bourgondisch en erg gezellig! Maastricht is dan ook erg gewild om in te wonen door expats. Apartments of rent a house wordt veel aangeboden. Maar hoe maakt u het onderscheid tussen een professioneel housing bureau en een snel bureau die geen service biedt? The Housing Company heeft al vele expats tot volle tevredenheid geplaatst in prachtige appartementen, huizen en studio’s. Wij kijken naar uw wensen ten aanzien van locatie, bijvoorbeeld nabij de internationale school of het internationale bedrijf waar u werkt en bieden, al 10 jaar lang, full service. Maatwerk en deskundige begeleiding zorgen voor een tijdelijk huis op maat, waar u zich thuis voelt. Wij hebben mooie huizen en prachtige appartementen in:

  • diverse prachtige wijken van Maastricht zoals Ceramique, Wijck, Scharn of nabij de internationale school;
  • diverse prijsklassen;
  • wel of niet gemeubileerd;
  • voor kort verblijf of langer;
  • In de historische binnenstad of juist nieuwbouw.

Kom langs voor een persoonlijk advies

Bij The Housing Company kunnen wij het best voor onze klanten aan de slag als wij exact uw wensen kennen. Een persoonlijk advies geven wij graag als u bij ons langskomt voor een afspraak. Inschrijven kan ook kosteloos op onze website. Ons kantoor is gevestigd aan de Wilhelminasingel 118 in Maastricht. Graag tot ziens!