Huurwoningen in Maastricht?

The Housing Company is hét adres voor uw huurwoning in Maastricht

Op zoek naar huurwoningen in Maastricht? Welkom bij The Housing Company. Wij zijn het beste adres om u hier bij te helpen! Het is onze missie u te helpen bij het vinden van woonruimte die past. Wij kijken naar uw situatie en overzien de mogelijkheden bij een woning huren. Ons full service bureau biedt niet alleen uw huurhuis aan, maar kan ook de schoonmaak verzorgen, meubilering, verhuizing en begin- en eindoplevering. Ons werkgebied is Zuid-Limburg tot de grens met Sittard-Born. Vooral expats en studenten zijn geïnteresseerd in passende woonruimte in de wijken Ceramique, Wijck, Scharn en directe omgeving. Neem een kijkje bij ons gevarieerde aanbod van woningen, appartementen en studentenkamers.

Voor huurwoningen in Maastricht zijn wij uw full service partner

Bij een woning huren in Maastricht is The Housing Company uw full service partner. Maatwerk is ons motto en dat doen wij al 10 jaar lang. Een huis of appartement huren kan bij ons:

  • In mooie wijken van Maastricht;
  • In diverse prijsklassen;
  • Gemeubileerd of ongemeubileerd;
  • Lange termijn of short stay;
  • In oude, historische panden of nieuwbouw.

Vul vandaag nog het inschrijvingsformulier in!

Schrijf u in en geef aan of u een huis, appartement of studio wilt huren? Het inschrijven is kosteloos, maar wij garanderen geen garantie voor succesvolle bemiddeling. Vragen? Bel gerust op 043 3900399. U kunt ook ons kantoor gerust bezoeken. Ons adres vindt u bij de routebeschrijving. Wij zien u graag!