Expats in Maastricht voor rentals bij The Housing Company

Voor u als expat in Maastricht bieden wij full service bij huur van huis of appartement

Als expat in Maastricht op zoek naar een tijdelijke woning zoals een huis, appartement of studio? Verhuurmakelaar The Housing Company is hét adres voor expats rental. Het is onze missie u te adviseren bij het vinden van woonruimte die afgestemd is op uw wensen. Omdat wij full service bieden en uw zorg omtrent verhuizing, begin –en eindoplevering of schoonmaak uit handen kunnen nemen, staan wij zeer hoog aangeschreven bij onze klanten. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Benieuwd naar ons gevarieerde aanbod van woningen en appartementen? Op onze website staan veel foto’s.

Voor u als expat in Maastricht verzorgen wij als verhuurmakelaar speciaal geselecteerde, passende expats rental in Maastricht

Maastricht is een gewilde stad om in te wonen. Naast de gezellige, Bourgondische sfeer in de binnenstad, zijn er ook veel studenten, een internationale school, veel internationale bedrijven en daardoor veel expats op zoek naar rental huizen. Als expat vindt u in The Housing Company uw full service partner, omdat wij al 10 jaar ervaring hebben met verhuur aan expats. Wij zorgen voor een deskundige begeleiding en maatwerk. Wij hebben in de verhuur mooie huizen en prachtige appartementen in:

  • diverse prachtige wijken van Maastricht zoals Ceramique of nabij de internationale school;
  • in verschillende prijsklassen;
  • naar wens gemeubileerd;
  • Voor korte, middellange en lange verblijven;
  • in historische panden of nieuwbouw.

Inschrijven is kosteloos

Schrijf u in en The Housing Company gaat voor u aan de slag om een tijdelijke woning naar wens te vinden. Uw inschrijving is kosteloos, maar u kunt ook ons kantoor bezoeken aan de Wilhelminasingel 118 in Maastricht. Graag tot ziens!