Appartementen verhuur en vastgoedbeheer in Maastricht

The Housing Company in Maastricht voor vastgoedbeheer

Voor appartementen verhuur in Maastricht zijn wij voor onze klanten op zoek naar passende woonruimte. Vooral in de wijken Ceramique, Wijck, Scharn en directe omgeving zijn appartementen en huurwoningen erg populair. Ook in de directe omgeving van de internationale school worden wij als bekend makelaarskantoor veel ingeschakeld. The Housing Company zorgt naast huurbemiddeling ook voor vastgoedbeheer. In de omgeving staan wij bekend om onze full service waarbij wij eveneens de schoonmaak kunnen verzorgen, meubilering, verhuizing en begin- en eindoplevering. Kijk op onze website voor ons gevarieerde aanbod van woningen, appartementen en studio’s.

Een makelaarskantoor voor appartementen verhuur in Maastricht vindt u bij vastgoedbeheer The Housing Company

Overweegt u uw woning te verhuren? Maak een vrijblijvende afspraak voor een goed advies met ons makelaarskantoor in Maastricht. The Housing Company biedt naast vastgoedbeheer ook full service. Daarmee bedoelen we dat we u begeleiden in alles wat te maken heeft met appartementen verhuur tot het kopen van een woning. Wij begeleiden onze klanten al 10 jaar. Bij ons vindt u:

  • Appartementen in diverse prijsklassen;
  • Appartementen in mooie wijken van Maastricht, zoals Ceramique, Wijck en Scharn;
  • Gemeubileerd of ongemeubileerde appartementen;
  • Verhuur voor lange termijn of short stay;
  • Verhuur in oude, historische monumenten of nieuwbouw.

Inschrijven kan nu gratis en online!

Schrijf u in en geef aan wat voor type woning u wenst te huren en in welke streek in Zuid Limburg. Uw inschrijving is gratis, maar helaas kunnen wij geen garantie bieden voor succesvolle bemiddeling. Wel doen wij hiervoor ons uiterste best, want bij The Housing Company is de klant koning. Heeft u vragen? Bel ons op 043 3900399. Ook kunt u ons kantoor bezoeken aan de Wilhelminasingel 118 in Maastricht. Graag tot ziens!